Βραβεία Μπότση στα Infographics

Γιορτή για τα την παραστατική δημοσιογραφία. Τα infographics στον Τύπο, (εφημερίδες, σαιτς, τηλεόραση) είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ύλης της δημοσιογραφίας. Ευχαριστούμε το Ιδρυμα Μπότση για την μεγάλη τιμή της βράβευσης. Συνεχίζουμε με περρισσότερα γραφήματα.

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου απονεμήθηκαν και φέτος τα 34α δημοσιογραφικά βραβεία του Ιδρύματος Μπότση, στην κατάμεστη αίθουσα της παλαιάς Βουλής.

Το βραβείο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ «Γιώργος Καραγιάννης» απένειμε η επιτροπή του Ιδρύματος στην Ζωή Κατσιγιάννη Ζωή Κατσιγιάννηκαι στον Πάνο Κωνσταντόπουλο Panos Konstantopoulos για τον σχεδιασμό infographics στις εφημερίδες και στα ηλεκτρονικά μέσα και την τηλεόραση.

Λίγα λόγια που έχει γράψει για την δουλειά μας ο Δημήτρης Αρβανίτης
…Τα γραφήματά τους είναι λιτά, άκρως δομημένα, περιεκτικά, καθαρά και δυναμικά, και πιστεύω πως θα αποτελέσουν παραδείγματα της προϊστορίας του είδους στον ελληνικό Τύπο και οι αυριανοί σχεδιαστές θα διδαχθούν μέσα από αυτά, την πειθαρχία, την αποφασιστικότητα και τη δυναμική που διαθέτουν για να εξιστορούν γεγονότα και ειδήσεις…