• Βραβεία Μπότση στα Infographics

  18 Ιανουαρίου 2018
  0

  Γιορτή για τα την παραστατική δημοσιογραφία. Τα infographics στον Τύπο, (εφημερίδες, σαιτς, τηλεόραση) είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ύλης της δημοσιογραφίας. Ευχαριστούμε το Ιδρυμα Μπότση για την μεγάλη τιμή της βράβευσης. Συνεχίζουμε με περρισσότερα γραφήματα. Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου απονεμήθηκαν και φέτος τα 34α δημοσιογραφικά βραβεία του Ιδρύματος Μπότση, στην κατάμεστη αίθουσα της παλαιάς Βουλής. Το βραβείο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

  Διαβάστε περισσότερα
 • Δύο βραβεία infographics για τον Πάνο Κωνσταντόπουλο

  24 Νοεμβρίου 2017
  0

  Για τον πρωτότυπο σχεδιασµό των γραφηµάτων του βραβεύτηκε σε πανευρωπαϊκό επίπεδο το ΕΘΝΟΣ ανάµεσα σε 185 εφηµερίδες από 27 χώρες. Η κριτική επιτροπή του European Newspaper Award, η οποία βραβεύει κάθε χρόνο εφηµερίδες της Ευρώπης που διακρίνονται για τον πρωτότυπο σχεδιασµό και τη σελιδοποίησή τους, απένειµε φέτος στο «Εθνος» δύο βραβεία στην κατηγορία «Ιnfographics», τα οποία αποτελούν βασικό στοιχείο των

  Διαβάστε περισσότερα
 • Ιnfographics σε τρίτη διάσταση

  5 Ιουλίου 2017
  0

  Εφαρμογή με infographic του ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ, στην παρουσίαση της νέας ιστοσελίδας του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων. Το συγκεκριμένο γράφημα έχει σχεδιαστεί για έντυπο, παρουσίαση σε περιοδικό, web και σε stand σε εκθεσιακούς χώρους.

  Διαβάστε περισσότερα
 • Ένα ολόκληρο τεύχος infographic

  21 Οκτωβρίου 2016
  0

  Κυκλοφορεί το περιοδικό ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων με ένα αφιέρωμα στα 100 ρεκόρ του Champions League. Επιμέλεια αφιερώματος Αντώνης Βαζογιάννης. Σχεδιασμός γραφημάτων Greekinfographics.

  Διαβάστε περισσότερα
 • Ειδικό τεύχος για τα infographics στο περιοδικό του Αθηναϊκού Πρακτορείου

  12 Μαΐου 2016
  0
  0

  Επιλογή από γραφήματα που σχεδιάζουν για το ΑΠΕ οι greekinfographics αφιερώνει σε ολόκληρο το τεύχος του Αθηναϊκού Πρακτορείου ειδήσεων το περιοδικό ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ.

  Διαβάστε περισσότερα