• Ένα ολόκληρο τεύχος infographic

  21 Οκτωβρίου 2016
  0

  Κυκλοφορεί το περιοδικό ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων με ένα αφιέρωμα στα 100 ρεκόρ του Champions League. Επιμέλεια αφιερώματος Αντώνης Βαζογιάννης. Σχεδιασμός γραφημάτων Greekinfographics.

  Διαβάστε περισσότερα
 • Ειδικό τεύχος για τα infographics στο περιοδικό του Αθηναϊκού Πρακτορείου

  12 Μαΐου 2016
  0
  0

  Επιλογή από γραφήματα που σχεδιάζουν για το ΑΠΕ οι greekinfographics αφιερώνει σε ολόκληρο το τεύχος του Αθηναϊκού Πρακτορείου ειδήσεων το περιοδικό ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ.

  Διαβάστε περισσότερα
 • Γραφήματα για την ΕΛΣΤΑΤ

  16 Σεπτεμβρίου 2015
  1
  0

  Για δεύτερη χρονιά η ομάδα των greekinfographics σχεδίασε γραφήματα για την Ελληνική Στατιστική Αρχή. Το περίπτερο της ΕΛΣΤΑΤ όπου συμμετειχε στην ΔΕΘ «ντύθηκε» εξ ολοκλήρου με infographics. Οι θεματικές ήταν γραφήματα με θέμα από την αγροτική οικονομία. τον χρόνο, την ιστορία της εκθεσης Διεθνούς Θεσσαλονίκης και τις βασικές αρχές της Στατιστικής.

  Διαβάστε περισσότερα
 • Infographics Καθημερινά

  2 Ιουνίου 2015
  0
  0

  Η έκδοση αυτή παρουσιάζει infographics του Πάνου Κωνσταντόπουλου, σχεδιαστή γραφημάτων και χαρτών, τα οποία δημοσιεύθηκαν από τον Ιούνιο του 2008 έως τον Ιανουάριο του 2015 στην εφημερίδα «H Καθημερινή», τόσο στην έντυπη όσο και στην ηλεκτρονική της έκδοση www.kathimerini.gr. Στην περίοδο αυτή «H Καθημερινή» απέσπασε συνολικά εννέα διακρίσεις στον διαγωνισμό «European Newspaper Awards» στην κατηγορία infographics. Περισσότερα στο ηλεκτρονικό κατάστημα

  Διαβάστε περισσότερα
 • Δύο βραβεία infographics για την Ζωή Κατσιγιάννη

  14 Μαΐου 2015
  1
  0

  Απονεμήθηκαν τα βραβεία του φετινού 16ου ευρωπαϊκού διαγωνισμού European Newspaper Award, στον οποίο συμμετείχαν 234 εφημερίδες από 27 χώρες. Η καλή παράδοση που έχει δημιουργηθεί στα γραφήματα, συνεχίσθηκε και φέτος. Η Ζωή Κατσιγιάννη από τον «Ελεύθερο Τύπο» και μέλος των greekinfographics απέσπασε δύο βραβεία στην κατηγορία γραφημάτων. Συνολικά έχει διακριθεί στον συγκεκριμένο διαγωνισμό οκτώ φορές. Τα διακριθέντα γραφήματα ήταν το

  Διαβάστε περισσότερα