Ομιλία του Ν. Ξυδάκη στους «Αγώνες Νέων Σχεδιαστών»

Στην Ελλάδα σήμερα παράγεται ντιζάιν υψηλού επιπέδου. Καθημερινά μπορεί να συναντήσει κανείς έργα εξαιρετικά ταλαντούχων και καταρτισμένων επαγγελματιών.
Οι πρώτοι  «Αγώνες Νέων Σχεδιαστών» του περιοδικού «gr design» είναι μια προσπάθεια στήριξης και προβολής νέων σχεδιαστών, αλλά και μια απόπειρα καταγραφής της φωνής της γενιάς μέχρι 30 ετών, που έχει μεγαλώσει και εκπαιδευτεί μέσα στην κοινωνία της υπερπληροφόρησης και της επικοινωνίας.
Η εφημερίδα «Η Καθημερινή» στηρίζει πρωτοβουλίες που καλλιεργούν τον διάλογο με τη νέα γενιά. Επίσης, προβάλει το ντιζάιν, ελληνικό και διεθνές, αλλά έχει επενδύσει σε αυτό, δημιουργώντας ένα τμήμα με εξαίρετους επαγγελματίες οι οποίοι έχουν τιμηθεί πολλές φορές για τις δουλειές τους στην «Κ» με σημαντικά διεθνή βραβεία, συναγωνιζόμενοι   πρωτοπόρες εφημερίδες του εξωτερικού.
Στην τελετή απονομής το βράδυ του Σαββάτου 29 Μαρτίου στο ΡΟΜΑΝΤΣΟ πραγματοποιήθηκαν δύο κληρώσεις. Η πρώτη κλήρωση αφορά δώρο Σχολής Γραφιστικής με δωρεάν δίδακτρα για τον πρώτο χρόνο φοίτησης. Η δεύτερη, δώρα αξίας 500€ σε γραμματοσειρές.

ΠΗΓΗ: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

0 Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*